... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Ode to eski sevgili

_ Naber kuzen? Aa pardon yaa, artık kuzen değilsin sen.

Eminim kuzenin "abi direkt kuzen deseydin daha normal olurdu" deyişi sana yetmiştir ama, yok, bana yetmedi. Bu mizanseni kurguladığın ve bu repliği yarattığın için bu yazdıklarımı hak ettin eski sevgili.

Bak şimdi; benim için hiç anlamı olmayan o fotoğraf salonumuzun orta yerinde duruyor. Hiçbir zaman "yak bütün fotoğrafları / ona ait bütün eşyaları" insanı olmadım, o yüzden kuzenime bir fotoğraf hediye etmene diyeceğim yok. Kuzenimle kahve içmene de tabi ki diyeceğim yok. Hatta genel olarak hiçbir şeye diyeceğim yok; her şey alabildiğine normal, rayına oturdu artık... diyordum, ta ki yukarıdaki cümleyi duyana dek. Benim kulağıma geleceğini bilerek sarf ettiğinden adım gibi eminim.

Fırsat olursa bunları yüzüne de söyleyecek olmanın rahatlığıyla diyorum ki: Kasıtsız kompozisyon sensin, simgesel öğeler de sana girsin.



Rebel Moves'dan benim için geliyor: Oh be!

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!