... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

iyi kapatilmamis yufkanin kenarindan pirtlayan kasar

bazi seyleri yazmak bir ihtiyac. icimden cikiveriyor kelimeler, durduramiyorum, bir macbookun hic bilmedigim tuslariyla bogusmak pahasina (ki o denli bilmiyorum ki macbook ve un u ayiracak kesme isaretini bile bulamadim, o derece) sarildim bilgisayara.

bu sabah kalktigimda yazacak cok seyim vardi. hala var, hep baska seyler. simdi, ne icin neleri tehlikeye atarim veya nelerden vazgecerim diye dusunuyorum mesela. sabahsa kafamda yayinlamadigim bir yaziyi bastan okuyup allahim ne kadar da hakliyim diye kendime hak vermek vardi (biraz once okudum. allahim ne kadar da hakliyim, unlemli munlemli.)

bes gundur bilgisayardan uzaktayim, bu cok iyi bir sey ve onu ayrica anlatacagim ve agzinizin suyu akacak ama o degil benim dedigim.

yazma konusunda, bu yazdiklarimi aslinda kafamda soyle bi toparlasam daha guzelleri cikar, diye dusunme noktasina geldim. ozgurce sacmalayabildigim anlari kagida veya ekrana dokmektense, dusunduklerimi hep hikayeler icine yerlestiriyorum. karakterleri cuk oturtuyorum. bir yeri beni tatmin etmiyor, edene kadar bitmiyor o.

hani yani gunde 2-3 posta gidiyorum ya, aslinda ozgurce sacmalasam dumandan gorunmez olacak buralar... daha iyi olmak lazim. daha profesyonel. daha ketum, daha alttan alta, daha kaliteli olmak lazim. anneeeaaa bu bana sunu dedi dememek, olayi metaforlara bogmak lazim... mi?

sikilirsiniz, ben size soyliym. hic anlamiyoruz artik bu bellatrix ne diyor, dersiniz. ama ben yine de yuceltecegim herkesi; daha ketum, daha alttan alta, daha kaliteli-ce (bence). guzel bir-iki hikayem olacak sizin icin. bir barbaros yokusunda ilhamini aldigim ve o gazla tamamlarim sandigim (ve tamamlanamayacagini anladigim ve cok uzuldugum) ve sonra eksik parcasini taksimde bir barda, siyah gomlekli efkarli bir adamda bulan bir hikayem olacak. guzel bir anim, bir anim daha olacak sonra; zeytin dali gibi, cay kokusu gibi. fotograflarim olacak mis gibi kokan.

guzel olacak. bekleyin.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!