... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Hadi beyler, yükleniyoruz, bir-ki...

Bakalım bugün vereceğimiz omuz, kocamanımızı yerden kaldırmaya yetecek mi?
Bu konudan hareketle aşağıdaki açık mektubu yayınlamayı bir borç bilirim:

Sevgili erkekler,

Lütfen harap olmayın. Erkekler ağlamaz demiyorum, ağlamasınlar da demiyorum. Hatta ufak bir duygu kırıntınız olduğunu ve taşlaşmadığınızı gördüğüm için seviniyorum bile, ne yalan söyleyeyim. Özellikle bazılarınızın ağlamasını isterdim. Kötülüğünüzü istediğimden değil.

Ama harap olmayın be abi; sağlam durun yine de.

Ben, biz... Birileri bir şekilde yanınızda olacak illa ki ama toparlayın, toparlamak için bir şey yapın. Ben nasıl görüyorsam üzüldüğünüze değmediğini (ve değmeyeceğini, asla), siz de fark edin çabucak ve elimi tutup kalkın yerden.

Hadi bakalım.

7 yazmadan duramayan var!:

ne kadar erkek sempatizanısın ya bella. aralıkta olan olucak kocamanın için..

 

Okuduğunu anlıyor musun?

Üzgün bir dostuma yardım etmeye çalışıyorum. Çalışıyoruz. Bizim üstümüze düşen bu; onun üstüne düşen de üzüntüsünü atmak, mutlu olmak tekrar ve evet, hiçbir ilişkiye bir yerden sonra üzülmeye değmediğini anlamak.

Burada sempatizanlık yok, sadece sempati var. Oysa ki seni hiç sempatik bulmuyorum artık. Ya adam gibi adını verir de konuşursun, seni de adam yerine koyarım; ya da benden bir cevap alamazsın.

Bu arada benim nickim bella değil. Hiçbir zaman da olmadı.

İyi günler.

 

arkadaşın nasıl oldu cnm?

 

cnm?

arkadaşım sanırım daha iyi. tabi ki öyle olacak. zamanla, zamanla.

 

Yıkılmamalıyız fakat... Bazen öyle şeyler yapılıyor ki... Hem bu şeyler erkeğin kafasında 'kadınım, eşim, her şeyim' dediği kişiden gelmişse...

Bu arada ödülün var bellatrix.

 

Erkek tarafının da rezilliklerini anlatacağım günler gelecektir :)

Teşekkür ederim :) Lakin ben bunu devam ettirmeyecek olanlardanım, kusuruma bakılmasın. Blogda, daha doğrusu kişisel blogda ödül varlığını desteklemiyorum. Hele 15 kişi hiç seçemem, çünkü takip ettiğim blogların hepsini okuyorum. O halde e)Hepsi.

 

Tabiki bizim tarafta da bir ton rezillik var. Kesinlikle anlat :)

Ne demek :) Normalde ben de sevmiyorum bu tarz şeyleri fakat sevdiğim 3 kişi de mimleyince yaptık bakalım :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!