... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Kuş'uluk Testi

Siz, hangi kuşsunuz?

Bir martı olabilir misiniz mesela, en Heybeliadalısından, en 'Martılar Adası'lısından? Ciyak ciyak özgürlük çığırabilir misiniz, veya en basitinden, inadına televizyon izlemeyip evde, kendinizi dışarı atabilir misiniz? Kafanızı beyaz zakkumlara gömüp koklar mısınız yanlarından yürüyüp geçmek yerine? 2,5 yaşında bir kız çocuğu size kim bilir neler anlatıp sonra "neden konuşmuyorsun, cevap versene!" diye bağırdığında, hiçbir şey olmamış gibi durmaya devam edebilir misiniz yerinizde, olanca vakurluğunuzla?

Bir karga olabilir misiniz ya da, en Bozcaada delisinden? Lokanta olan Martı'ya bayılsanız bile, ona inat sevimsizleşmeyi göze alabilir misiniz? Huysuzlar uzun yaşarmış. İşe bakın ki, şarap içenler de öyle.

Yoksa bir baykuş mu? Evet evet, küçük pembe bir baykuş belki de, okumalara doymayanından, ona sabahlar olmayanından... Baykuş reyiz, üstelik başucu kitabı Küçük Prens olanından!


D) Hepsi mi dersiniz yoksa?


Heybeli fonlu martı görseli buradan. Diğer fotoğraflar benim.
Baykuş da benim. Benmişim. ZNS'nin hediyesi :)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!