... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Hem cinsini bilmiyor hem de Kemalist herkesten!

Haber Vaktim diye bir şey, Küçük İskender'i konu etmiş kendine. Dünyada başka çamur atacak bir şey kalmadı çünkü bu aralar, hazır mübarek Ramazan ayı da bitmişken ağzını bozmakta, çirkefe bulaşmakta beis görmemiş sayın... eee... anonimyazar. Biz bu Büyük İ.'ye kısaca tek-el diyelim; bağnazlığın tekelini elinde tuttuğundan değil de (o da olabilirdi) bunları muhtemelen tek eliyle yazdığından.

Demiş ki...
"Saat 19.00'da İstanbul Modern Bahçe'de gerçekleşecek programda Küçük İ.'nin edebi bir söyleşiden ziyade cinsel maceralarını anlatması bekleniyor."
Cinsel maceralar mı? Çıkarın masanın gözüne sakladığınız Ayşe Arman kitaplarını, yazılı yoklama yapıcam!

"Eroin kullananlara methiyeler düzdüğü kitabını yine bu sayfadan duyurduğumuzda ise zırıl zırıl ağlayarak “ben öyle değil şöyle demek istemiştim ama yanlış anlaşıldı” makamında bir şeyler gevelemişti."
Vay, ben o yazıyı nasıl kaçırmışım?!

"Yakın çevresinin de zaman zaman gündeme getirdiği gibi Küçük İ... şiirlerinde eşcinsel ve satanist temaları yoğun olarak kullanmasıyla dikkat çekiyor."
Tabi, ha eşcinsel, ha satanist. İkisi de sapık, ikisi de sapkın değil mi?

"Küçük İ.'nin yıllar önce yazdığı “Mana Fatihi” adlı şiir de objektif çevreler tarafından İslamcıların içine sızma girişimi olarak değerlendirilmişti."
Sızıntı, diye dergi vardı, yobaz dergisi. Sızmaktan sızıntı. Öyle aklıma geldi bak.

"Neyse ki müslümanlar bu şiirin ardındaki atraksiyonu anlayarak Küçük İ'nin hevesini kursağında bırakmışlardı.
"
Fiyuv! Müslümanlığın önündeki en büyük engel kaldırılmış oldu böylece. Bundan sonra kitaplar dört şey anlatacak: Bedir, Uhud, Hendek ve Küçük İ.

Muteber tek-elin yazısını, çok lazımsa, şurdan okuyabilir, sinirlenebilir, kudurabilirsiniz... veya sadece Küçük İskender'e kulak verip geçebilirsiniz, benim yapamadığım şekilde:

kiminin tarikat, kiminin barikat
kimininse hakikat kurduğu bir ülkenin çocuklarıyız artık


(Küçük İskender, Bu Defa Son Defa'dan)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!