... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Siz nasıl bir mall'sınız?

Bazı reklamların sırf, uykulu halimle bir takside Esenboğa havalimanı - Sıhhiye yolunu kat ederken beni uyandırmak maksatlı hazırlandığını düşünüyorum. Bunların hiçbir arama motorunda karşıma çıkmayışı da yine, beni öfkelendirerek ayakta tutmak için, bu kesin!

Bu reklamlardan biri, hala hiçbir reklam panosunda rastlayamadığım Vakit reklamı, bir diğeri de (işte bu beni uyandıran) Ankamall reklamı. Bir dahaki gidişimde taksiyi yavaşlatıp fotoğrafını çekeceğim, merak etmeyiniz. Gerçi düşündüm de, ben size şurda paint'te yapıvereyim bir taslak, hatta siz de yapabilirsiniz, tek ihtiyacınız olan bir apaçi fotoğrafı. Google it!

Renkleri biraz abartmış olabilirim.

(27 Nisan 2010, Ankara)

Şöyle de bir şey var (içten yanmalı, kendinden tıklamalı)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!