... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Astığı astık başbakan (23 Nisan kutlu olsun!)

Hoplaya zıplaya 23 Nisan kutlanmıyor mu artık güzel ve yalnız ülkemde, bir kanalı açıyorum "ulusal egemenlik kavramı" tartışılıyor, bir diğerini açıyorum, sinirim tepeme çıkıyor: Atatürk'e diktatör diyen badem beyinli zihniyetin ettiği lafa bak!
***
Bunları karşımıza çıkarıp da, sonra hiç küfür etmememizi, her daim politically correct bireyler olmamızı mı bekliyorlar?! Ben olamam arkadaş. Ama ben siyasetçi değilim. Başbakan, hiç değilim. O yüzden istediğim kadar anasını satarım bu hükümetin, BÖ! dışında da kimse beni yadırgamaz.
***
Biz kafamızı açalım, Kemal Kara'nın tarih kitaplarının dışına çıkalım, dünyaya at gözlüklerimizin dışından bakmaya çalışalım -hani beynimiz yıkanmıştı ya yıllardır-, acaba olur mu diyelim, tartışalım, özgürlükçü olalım, her şey olalım da bir Türk olamayalım... Siz de fırsattan istifade üreyin, yayılın, büyüyün, öyle mi?
***
Ya sev ya terk et!çi başbakan, sana diyorum:
Ben seni sevmiyorum, sen burayı terk et!
Erdoğan'dan minik başbakana: İster asarsın...

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan geleneği üzerine koltuğunu Orhan Cemal İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Elgin Koçubaba'ya bıraktı.

Başbakan Erdoğan, konuşmaya başlamak için izin isteyen küçük başbakana “Artık yetki sende; ister asarsın, ister kesersin” dedi.

Haberin devamı için:

2 yazmadan duramayan var!:

BÖ.! le ne alakası var onu anlamadım bide başkasının yazısını alıntı vermissin :D

bizimde var bö ike ilgili yazımız biz hiç reklam veriyomuyuz :)))

http://tanrininsopasi.blogspot.com/2010/04/bo-degil-boooo.html

 

BÖ!, küfürlü, hakaret içeren vb yazılar ihtiva eden blogları diskalifiye ediyormuş. Şahane bir sansür örneği, hem de blog gibi azami serbestisi olması gereken bir alanda.

Kendi reklamını sen yaparsın diye düşündüm, ondan :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!