... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

1. Geleneksel

Bugün annemlere giderken yolda bir indirim ilanı gördüm: Çokokrem'de indirim varmış Rammar diye bir markette. Marketin sloganına dikkat:

Yeni bir gazete çıkarıp ilk günden Türkiye'nin Gazetesi iddiasında bulunmak gibi, bellatrix HT diye bir kanal açıp en iyi kanal demek gibi, ilk olan bir organizasyona gelenekseli yapıştırmak gibi bir şey (umut fakirin ekmeği tabe).

Yaratıcılıktan yoksun metin yazarlarını çayıra salıp rammar'a kayırtırsan böyle olur işte, bi Allahın kulu çıkıp da napıyoruz lan biz, dememiş. Bir umudum, değişmez adres derken "biz bu marketin olduğu yeri satın aldık, kiralık değil o bakımdan değişmez" diye düşünmüş olmaları.

Çok ilginç anne, çok.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!