... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Dr. Parnassus veya merakın böylesi

Şuna bakar mısınız bi:

Spoiler yok bu yazıda çünkü hiçbir yorum yapamayacağım, filmin adını geçen cuma ilk kez duydum. Zaten bayadır sinemaya da gittiğim yoktu falan ama bu afiş nedir arkadaş ya? Bu kadar mı başarılı olunur, bir film bu kadar mı merak ettirilir?

Eğer bir manim olmazsa yarın kesin sinemaya gidiyorum!

* Ben de sizi merak ettirdimse, fragman burada.

2 yazmadan duramayan var!:

ben de çok merak ettim bu filmi, bir arkadaşımın blogunda okumuştum filmle ilgili bir şeyler. hazır bu haftam tatilken ben de kaçayım seyredeyim bari :)

 

Bence de mutlaka görmek lazım! hem heith ledger filmi bitiremediği için daha değişik bir film olmuş diye duydum (ayrıntı vermiym) iyice meraklandım.

Ama o değil de ben yazıyı bitirişime yanarım, hale bak: Hayatımın kesinliği bile manim olmamasına bağlı, nasıl kesinlik lan bu! :)

Şimdi de ben seni kıskandım işte :) Sınavlar için geçmiş olsun.

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!