... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

naçizane (on dokuz): Dipteyim Sondayım Kuafördeyim!

Kadınlar için doğru kabul edilen klişelerle yeldeğirmenleriyle savaşır gibi savaşırım ama zaman zaman beni aşan durumlar vuku buluyor: Bu, kadınların kendilerini kötü hissettiklerinde kuaföre gitme nanesi menşeini nereden almıştır bilmiyorum ama kesinlikle doğru!

Peki nasıl sürekli yaptıracak bir şey buluyor kendine, diye sorabilirsiniz kadınlar için. Veya, "bi değişiklik de yapmamış ki, neden gitmiş kuaföre" diyebilirsiniz.

O zaman kadınlar hakkında çok önemli bir noktayı atlıyorsunuz demektir dostum: Kadınlar kendileriyle ilgili bilinçaltında dahi kafa yorarlar. Bir an evinde otururken rastladığınız bir kadını bir saat sonra Bodrum yolunda görmek, bir saat sonra kuaförde saçını kestirmek gibi geriye kolay kolay dönülemez bir eylem gerçekleştirirken görmekten daha olasıdır.

Velhasıl, deli gibi saçının rengini değiştirenleri saymazsak, normal bir kadın depresyonun sınırlarına varana kadar kuaföre gitmeyi erteler, ama can sıkıntısı eşik değerine ulaşınca soluğu kuaförde alıp o bayağıdır düşündüğü şeyi yaptırır, diyebiliriz.

Denendi, onaylandı.
Kısfmet...

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!