... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

eğlenilecek adam VS evlenilecek adam

Piyale Madra'yı seviyoruz, destekliyoruz :)

Dün gece, hoplayıp zıplarken şunu düşündüm:

Yanımda birinin olmasını isteyebileceğim çoğu yerde,
yanımda olmasını isteyebileceğim adamları gözümün önüne bile getiremiyorum.

Onlar oraya ait değiller gibi.
Benim hayatıma neden ait olsunlar ki?

Daha yapmak istediklerimin çokluğundan mıdır, eğlence yelpazemin geniş oluşundan mıdır, yoksa ayakları yere basan, sahiplenici adamları gözüme kestirdiğimden midir, bilmiyorum. Beraber eğlenebileceğim kendi yaşımda adamlara dengesiz deme kibirim yüzünden çarpılmış da olabilirim :) Başlığa bakmayın, bu ayrıma inanmam. Bu ikisini bir arada bulmadığım sürece parmağımda yüzük olmayacak.

3 yazmadan duramayan var!:

Çok büyük konuşuyosun

 

doğrudur.

lakinm bu tip yazılarda istediğim kadar büyük konuşurum, çünkü kendimle ilgili bir şey söylüyorum, "bu olacak" veya "olmayacak" diyorum. sonra tükürdüğümü yalarsam o da sadece beni ilgilendirecek nasılsa :)

 

bende bu ayrıma inanmayan kesimdenim sanırım ve evet ikisi bi arada olmadıkça o yüzük benim de parmağımda olmayacak :D

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!