... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Meeting Highlights, circa 09:00-13:00

Bugün yine yüzlerce, hepsi birbirinden acil işimiz varken 4 saat toplantı yaptık, eğitim adı altında. Eğitim önemli, eğitim şart. Özellikle de gavur ellerde seninle aynı işi yaptığı iddia edilen ve daha fazla para alıp daha rahat yaşayan birtakım niteliksiz insanların başının altından çıkan pislikler için koca bir şirketin bilmemnesi tehlike altında kaldıysa, eğitim daha da şart.

Dökümante etmek lazım aaabiii, söz uçar...

"Bizim 'kral çıplak!' diyecek insanlara ihtiyacımız var."

E ben diyorum bebeyim, ben sürekli diyorum da beni de beğenmiyorsunuz ki. "Yalvarırım sen sus" diyor sonra yedek müdür, aman yarebbi yarın öbür gün biri bir şey der de Türkiye'ye halel gelir diye bir şey dedirtmiyorsunuz. Hükümet gibi biz de, divan sistemine ilerliyoruz, hızla. "Sen sus, sen konuş, ama konuştukların da soruyla karşılanacak ve aslında hepimiz biliyoruz ki bunlar fikir değil, bahane."

"Artık olmaması gereken durumları case-by-case değerlendirme lüksümüz yok. Yapmayacağız, o kadar."

Vay anasını sayın seyirciler. O zaman gel sen yap. Gel sen yaptır.
Operasyonel anlamda işinle ilgili hiçbir şey bilmeyen insanların müdür olması, patron olması zor. Yoo, onlar için kolay bol keseden atmak. Çalışan için zor.

"Birinin kendi için süperim demesi bir şey ifade etmez, başkalarının ne düşündüğü önemlidir."

Ve patron -herhalde- kendisi için konuşarak toplantıyı kapatır.

Warning değil, Warning Letter.

Bugünün karı, circa sözcüğünü öğrenmem oldu. "Takriben" demekmiş.
Circa, cirque, cirque du soleil. Akşam görüşürüz beyler.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!