... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

_ Hello canım...

iyk. kodumun bebeği.

(Vecihe sen gözünü kapat, şimdi bu Musti çakması bebeye saydırıcam bi miktar.)

Hello Kitty denen bir mahlukat var hayatımızda, bilmem farkında mısınız diye bitiresim geldi cümleyi ama farkında olmamak mümkün mü? Bi kere hayvanın adı falso: Hello Kitty (çev. Moşi Moşi) diye isim mi olur allasen, gerizekalı oyuncak endüstrisi?

Bir zamanlar toplanmaya doyulmayan Trol bebeleri vardı, her renk saçlısı, her boyu filan olurdu bunların ki daha çok, daha da çok çok satılıp paraya para denmesin; hatta sonra kolyeleri filan çıkmıştı, kafalarından boynumuza asmamız bekleniyordu bebeleri, aman yarabbi. Yine de sevimli bebelerdi, haklarını vermek lazım.

İşte bu Hello Kitty çılgınlığı bana Trol'leri hatırlatıyor. Bunun da donu gömleği, çantası yetmedi, tokası, yaka iğnesi, taşlı küpesi (bildiğin kristalden yapılma kedi kafası yahu, kurdelesi de taştan), ayfon kılıfı gibi günümüz icatları peydah oldu her yerde. Pazara bile gitsek Hello Kitty orada.

Benim için Hello Kitty'nin hayatta tek tahammül edilebilir kullanım şekli şudur:

Ay lav Umut Sarıkaya. Ay lav veri Umut Sarıkaya.

Hello Kitty'den tiksinmemin en önemli sebebi de, sevimsizliğinin yanı sıra, özgün dahi olmayışıdır. Neden yıldız olduğu belli olmayan ama her kırmızı halı okasyonuna katılan oyuncu gibi, vasıfsız elemandır Kitty. Nedir yani, çizgi film karakteri mi? İzlemiş kaç kişi var, hani?

Ve Kitty, bir Musti çakmasıdır:

2 yazmadan duramayan var!:

ya ayip ediosun ama yaaa
vallahi yani hic arastirmadan kitty ye nicin sinir oluosun? kitty o.. kucuk bir kedi. agzi yok cunki kalbiyle konusuo. o da bizim kardesimiz bella!

bende kristal ve pembe manyagi olmus, zengin ve simarik mariah carey nin fahisesi olmus kitty ye feci kil oluyorum ama bir branding durumu gecirdiyse 90larda ONUN SUCU NE? bu eleman 74 ten beri aramizda, hice mi sayalim onca seneyi? kirmizilar icinde kucuk tatli japon olarak gecirdigi onca seneyi gormezden mi gelelim? sonradan ota boka bastilarsa biz napalim? biz onu fetus halinden bayindirlik bakanliinin kara listesine alinana kdr ki kimliiyle hatirliyip seviyoruz.. SORARIM SANA EY BELLA: HELLO KITTY NIN SUCU NE? toplum onu yozlastirmis, emperyalizmin kurbani olmussa onun sucu yok kabul et..
lutfen.. cok hassasim bu konuda..

yarin bir gun petit prince'e de bir branding cilalamasi yaparda onu da bok boklavat hallere sokarlarsa napican- sevmicen mi? hayir.. elindeki hatiralarini sevip o tatli gunleri sana hatirlattiklarini seviceksin bella.. judgemental olmayalaim lutfen cikis noktasini, bizim kitty mizi, bizim petit prince imizi kimselere lokma etmeyelim, sahip cikalim..

anlayisini ve support'unu, en azindan 90 lara kdr olan kirmizi kitty ye saygini bekliyorum,

saygilar ve sevgiler opucukler mucumucu,
validate meine filter

 

"agzi yok cunki kalbiyle konusuo."
hahaha buna çok güldüm!! kalbiyle konusuyomus. bence senle konusuyo vecmi, avukat tutmus seni!

demagoji yapmaaaa, kucuk prens'i kitiyle karsilastirarak bile gunah isliyosun. tabi ki sevicem ben onu, fransiz parasina bastilar gene sevdim! ama kiti baska. ayrica dedigim kirmizi kiti nerde, ben onu hic bulamadim bi kere. goster, belki o zaman dusunebilirim saygi gostermeyi ben de :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!