... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Keba.q.

Erce kardeşime Alsancak sokaklarının birinde rastladım:

Şimdi böyle şekilli olsun diye dükkan ismini ters p'yle falan yazan kıtlar yaşarken dünyada, incisözlük tayfasına laf etmek de ilginç bir kafa... Tamam ben de oturup okumuyorum ama hayatımızda oluşlarını destekliyorum. Çünkü onlar değil ki alabildiğine boş olan, oraya buraya "yhaa", "ghanka" (bu laf da bana puanı dokuz olan repçi Fuat'tan çıkmadır), "qanqa" filan yazan apaçilerle, "çatlağ patlağ" diye dans edip annem evde değilse bize gelecek olanlarla...

... özetle; hakkında "bu hale gelene kadar bi temiz dayak atardım bu benim çocuğum olsa" lafının ağzımdan çıktığı herkesle kıyaslandığında masum bile kalıyor bunlarla dalga geçen tayfa.

Seviye düşürmeyi destekliyorum. Piçlerin özet geçmesini destekliyorum. Dedeleri destekliyorum. Laubaliliği destekliyorum. Behzat Ç.'yi ve gereksiz küfürlerini destekliyorum.

Biraz da böylesine ihtiyacımız var, oynatmaya az kaldı zira.

2 yazmadan duramayan var!:

behzat c nin hastasiyim
ayrica canim hayvanlar gibi kebap istio ya da doner boyle mmmmhh mhhh

 

manisa kebabı da ne güzel bir şeydir. kırçiçeği'ne uğrarsan benim yerime götürüver. evet konudan saptım ama yemek diyince akan sular duruyor =)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!