... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Tüketim Toplumu (tek kişilik oyun)

Fenalaştıkça açıyorum bakıyorum okumak istediğim insanlar bir şey yazmış mı... Yok. Ya ben kafama göre çok az blog takip ediyorum ('kafama göre'lik konusunda seçici olabilirim) ya da herkes çok az yazıyor.

Hayır az yaz / kaliteli yaz tamam, ben de bu izin ve tatil dönemlerinde az yazdım, hatta o kadar az yazdım ki içimde kalan ve şu an önümde başlıkları duran üç tane yazı var ve binlerce de düşünce kafamda... Peki, herkes mi tatilde amk? Yok mu benim gibi tüm gününü bilgisayar başında geçiren ve yaptığı işlerin içinde tek hayati olanı müzik dinlemek, tek kafa dağıtma yeri de blog olan birileri?

Tüketiyorum, çok mu hızlı tüketiyorum, bilmiyorum ama bana yetmiyor. Ne yapmalı?


2 yazmadan duramayan var!:

sürekli yazıyosun çok canın sklıyo sanırım

 

Dedim ya, ofisteyken tüm günüm bilgisayar başında geçiyor ve açıp dizi izleyecek veya kitap okuyacak halim yok ofiste...

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!