... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Tatilden yeni dönenin tatil planı

Bundan sonraki tatilim, ne uzunlukta olursa olsun yanıma hiç topuklu ayakkabı, kokoş bluz, kol saati, bilgisayar ve makyaj malzemesi olmadan (ama eyeliner'ımı isterim) çıkacağım bir tatil olacak.

Giderken ve dönerken de dahil olmak üzere üzerimde hep bikinim olacak, üstüne güneş saatinin gölgesine göre tişört, elbise, pijama, hırka geçiriyor olacağım. Saçımı toplamayacağım, çok sıcaklayıp toplayacaksam da orasından burasından fırlıyor olacak.

Mümkünse bir hamakla haşırneşir olacağım.

Mümkünse buz gibi bir suya gireceğim (aşağılar daha soğuk olacak). Ayılacağım. Uçuşacağım. Tekrar sarhoş olacak, tekrar uçuşacak, tekrar yüzeceğim. Hayatımın tek döngüsü bu olacak.

Müzik dinlemeyecek, sadece duyacağım. Bunlar 5 yıldız pekiyi parça listemdeki şarkılar değilse, hep yeni notalar olacak.

Kalkmayı, uyumayı, tekrar kalkmayı, yemek yemeyi, bir yere yetişmeyi hiç dert etmeyeceğim. Uyanmamın tek sebebi -eğer var ise- yanımdaki insanın konuşmak istemesi olacak. Sadece hayati şeyler için uyanacağım yani.

Nereye gideceğimi de biliyorum gibi.

Sıra geldi plan yapmaya.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!