... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Sen Domalan'sın YGSli, büyük düşün!

Kırk yıllık ÖSS'nin adının YGS'ye evrildiğini de şifre skandalıyla öğrendik, vay anam.

YGSliler büyük düşünsün. Ve düzgün işaretlesinler cevap kağıdını. Kaydırma yapmasınlar. Kaydıran kaydırmış zaten.

2 yazmadan duramayan var!:

büyük düşünen

ya bende diğer akp ye oy vermiş arkadaşlara söylüyorum yok artık diyorum zaten yapılan işleri yaptı,bide üstüne iflas bayrağını çektik hepimiz, yaptıklarna bakın ya cepte kuruş kalmadı yardıma ihtiyacımız yok ki, daha iyi yaşam diyenler valla bu partiye oy vermesinler, hani diyorlar ya dindarlar oy veriyor diye biz dindarız ama bu yüzden vermedik ne alaka, daha çok çıkarı olanlar veriyor dinle imanla ilgisi olmayanlar, çevremde çok var ancak tabi dindarların çoğu bu partiye veriyor. Fakat üretimde özel girişimde önümüz tıkalı, okul pitince , veya azıcık gelirle iş kurulmuyor bu işleri bildiğimden diyorum mhp nin bile çizgisi herkesin iş kurmasına yönelik değil sadece chp de var sonuçta bi parti chp de, akp zaten güçlü kimse oy vermeyecem dese bile yarısından fazlasını alır oyların gönül rahatlığıyla chp ye veririm, tayyip erdoğanında hep söylemleri siyasi reklam bir işe yaradığı yok bize, ayrıca tepkimizi görsün, birçok akp ye oy veren adamın dinle alakası yok istediğini yapacak akp ye oy verdi, e benim gibiler salak mı chp ye veririm bu seferde, valla boş konuşuyor akp keşke benim gibi zeki olsalarda chp ye verseler, chp şöyle böyle diyorlar kurtuluş savaşındaki chp değişmemiş aynı kafaymış, e daha iyi o zaman dedelerimizin düşman işgalinden kurtardığı savaşta hangi parti öncüydü chp, müslüman ülkeyi kim kurtardı, hangi parti! Adamların tek yaptığı dinle devlet işlerini karıştırırsanız düzeni bozarsınız dinide kullanarak insanları sömürürsünüz demeten ibaret, eğer gerçekten dini anlayıp dini kurallarla yönetseler zaten ülke zengin olur, böyle bir ülkede yok, dinimizdeki ahlakla, çalışkanlıkla, doğrulukla, kul hakkıyla müslüman ülkeyi yöneten aklınızı kullanın Ayetini dinleyen islam ülkesi yok, bu işte şeriat.

Yok arkadaş akp reklamında , afişlerinde diyor ya büyük düşün diye ondan aklım yattı artık büyük düşünecem chp ye oylarımız, akp zaten çok oy alan bir parti biz anadoluluyuz chp li kardeşler iyi işler yapıp hakkımızı koruyor çokta iyi insanlar, büyük düşünecem artık eski partim sende saol..

 

bakalım 12 haziran'da neler olacak...

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!