... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Çöp Adam

Çöp adam deyince sizin aklınıza Cin Ali geliyor olabilir ama benim aklıma Şafak Sezer gibi neyden para kazandığı belirsiz birtakım oyuncular geliyor mesela. Hayır, sanatçı demeyeceğim. Nedenini Necip Fazıl açıklasın: "Özün özü olarak; sanatkar, yani kemale ermiş insan..." Bu tanımı karşıladığını sanmıyorum sayın Sezer'in.

İzlemedim hiçbir filmini bu adamın, yani Kutsal Damacana'dır, Kolpaçino'dur bilmem. İzleyenler komik olduğunu söylüyor. Fakat bana Maskeli Beşler serilerine attığım iki bakış yetti sanki. Kendimi bu adamı izlemeye ittiremiyorum.

"Son filmi Kolpaçino Bomba’nın hem yönetmeni hem de oyuncusu olan Şafak Sezer, filmin çekimleri sırasında figüran kadrosundan bir oyuncuyu döverek hastanelik etmiştir.
(...)

http://kolpacinoyagitme.tumblr.com/


Oyuncu burada oha, çüş diyerek durdurulası bir karakteri canlandırıyor.

Her duyduğumuza inanmamamız gereken bir devirde yaşadığımızı biliyorum. Lakin sosyal medyadan daha kalıcı bir şey varsa o da şu laftır: "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." Bu yazılanlar tamamen doğruysa zaten, verelim odunu çöp adamın altına, varsın yansın. Alt tarafı bir Kolpaçino daha görmeyiveririz, olur biter.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!