... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

E Onun Adına Yalan Derler?

Etrafımda olan bitenler yüzünden artık eskiden meşru görmediğim bazı hayat şekillerini (mutualist, friends with benefits, iki ters bi düz felan) pek garipsemiyor olabilirim, hem ayrıca ben çok düzgün gittim de ne oldu afedersiniz, ama biriyle tanıştığımda böyle ne yapıp ne yapmayacağını; neyden hoşlanacağı'nı bırak, neye tahammül edip edemeyeceğini tahmin edebileceğimi sanıyordum.

Yanıldığımı bana kanıtlayan bir olay son iznim sırasında başıma geldi; vermeeeez diye iddia ettiğim kızlar vereyazdılar, hayır bana ne ama ben yanıldım ya ona takılıyorum. Demek ki, deelmiş.

Onu geçtim, bugün bi yazı okudum ve fark ettim ki ben de fena kaymışım magazin çizgisinden şu taşınma hengamesi arasında: Kaan Tangöze, Seçkin Piriler'le evlenmiş! (Benden daha kaymış olanlar için: Biri Duman'ın solisti, diğeri kırmızıpapuçlarımeskimişdolaptaaağğğ bir bilmiyorum, manken-şarkıcı-oyuncu, boya sarışını kız)

Hayır bu adam Foça'da bağıra çağıra 4 saat şarkı söyleyen, Senin Marşın'ı, Aman Aman'ı, Senin Gibi'yi, Senden Daha Güzel'i söyleyen adam mı? Bu sarsarsarhoş o sarhoş mu yani, şimdi biz bu ilişkiyi bir porno film başlangıcı olarak idrak ederken birden evlilik gelince, bu şarkılardaki güzelin sevgili Piriler olduğunu mu düşünmek durumundayız? (ıyh)

Valla yapacaktım bi gelinli damatlı şakalı bir şey ama bloguma Piriler bulaştırmaya içim elvermedi be...

Beni şekilci olarak nitelendirmenize sebep olacak bu yazıyı yazmama neden olan gayet başarılı yazıyı aşağıda bulabilirsiniz:
http://www.hayatiminerkegi.com/2010/03/davul-dengine-bas-skime-cello-tam-sana.html
Benim içimi de bu arkadaş dökmüş aslen.

Bir de şu an düşündüm de, arkaplanda çalan The XX - Crystalised adlı şarkıdaki kadın vokal de sevgilisine evlenme baskısı yapıyordur, aramadı diye kızıyordur, gece telefonunu kapattı diye kafayı yiyordur, dimi?

Halbuki bu ses öyle bir ses olamaz. Onun hayatında her şeyin yolunda gitmesi lazım; onun çok cool durması lazım, karşısındaki insanın da onun bu coolluğunu gölgede bırakmayacak kadar anlayışlı olması lazım, hani bunların ilişkilerinin kimsenin birbirini sıkmadığı, sakin ama vazgeçilmez bi ilişki olması lazım...
...mış gibi gelmiyor mu?

Halbuki tüm bu tripleri bu kız da atıyor, aynı kavgaları ediyor, aynı gözyaşlarını döküyor filan; Amy Winehouse da giden sevgilinin ardından bi şişe viski devirecekmiş gibi dururken "I cried for you on the kitchen floor" diyor ya, biliyoruz işte, onlar da gidip ne idüğü belirsiz bir adamla (hani sadece takılıyorlar beraber dedirtecek cinsten bir adamla) evlense, aynı yukarıdaki sendromu yaşamayacak mıyız?

Bağlayamıyorum yazıyı deminden beri; o kadar şaşırdım ki, tahmin etme yetimle birlikte yazma yeteneğimi de yitirdim sanırsam.

4 yazmadan duramayan var!:

Boşver bağlama yahu, ben de biraz önce anneme "Kaan nasıl gider de Seçkin Piriler'le evlenir anne ya?" dedim. Annem Seçkin Piriler'in kim olduğunu söyledi "Böyle iğrenç bi tip, mankenimsi ama fena," diyebildim. O da "E demek ki adam da öyle bi tipmiş," diyerek son noktayı koydu ama o düğün fotoğraflarına, kızın makyajına, gelinliğine bakınca yine olduramadım ben sonuçta. Meh...

 

Ben düğün fotoğrafı falan görmedim ama görmek ister miyim bilmiyorum. Kızın elinde çiçek, Kaan'ın elinde de bi Efes vardı heralde :)

Ben anneme söyliym bakiym bilecek mi Piriler'i. Kaan'ı biliyor ama, kesin "o veeaaay meeaaay diye şarkı söyleyen çocuk mu" diye burun kıvıracak :)

 

Fotoğrafı aşağıdaki linkten görebilirsin... Kaan da çekiyor mu bu arada? Göz altları vs kötü durumda?
http://www.gecce.com/yazarlar/eray-akinci/duman-hayranlari-dumur-oldu-7900.html

 

Bu arada verdiğin linkteki yazı muhteşem. Şu sözlere baksana:

"Seçkin'in geçmişine bok atanlara da ayrıca kılım; neymiş efendim, Adnan hoca'nın motoruymuş vaktiyle. Geçmiş olsun artık, kız kırk tas su dökünmüş, hamam tasını asmış, ojesini çıkartmaya lüzum da görmemiştir üstelik. Sanki beyi sütten çıkmış bakir kaşık; Kaanın şu güne değin motorize ettiği kızlardan imza toplasan, anayasa tasarısı geçirirsin referandumla. Nedir yani?"

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!