... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Eşeğin siki (konulu)

Bu akşamımız "konulu konulu", Harun komserimin dediği gibi. Lakin attığım başlık benim konum değil; iki saattir kapının çalınmasını bekleyerek çöpün etrafında dolaşıp, muhabbetin kapıyı açabileceğim bir seviyeye gelmesini bekleyen ben, tamamen masumum.

Kapıcı (kusura bakmazsanız apartman görevlisi diyemeyeceğim eşeğe atlayan adama), yan komşuyla ekir ekir güldükleri bir muhabbete balıklama dalıp, çıkamadılar iki saat. Ulan kapımın dibindesiniz, girin içerde tartışın ne zıkkım tartışacaksanız... Komşum olacak adam kapıcıya "sen eşeğe atladın mı?" diyor, kapıcı "atladım tabi köy yerinde, atlamadım diyen yalan söyler" diyor, komşum olacak adam "öyle dimi, ilk eşekle mi oluyor" diye sürdürüyor muhabbeti; tüm konuşmalar da aynen bizim evin içinde. Bunlar iki kadın, acaba evdeler mi diye düşünen yok.

Ha, seslerinin yettiğince hayvanlı porno film aktarırken seslerini kısmak akıllarına gelmiyor ama, kapıyı aniden açınca nasıl kaçışacaklarını da bilemiyorlar. O kadar normal bir şey konuşuyorsanız neden çil yavrusu gibi dağılıyorsunuz o vakit? Durun, kapıyı kapatmadan bi iyi akşamlar, nasılsınız, evden memnun musunuz deyin filan, yok dimi, o yüz kalmadı çünkü, eşeğin sikine gitti o yüz.

Yav bu erkekler yok mu... Yarısından çoğunu at çöpe, ver kapıcıya, kendisiyle beraber bıraksın sokağa.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!