... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

140 sn.

Çok sinirleniyorum. Çok, nasıl kızıyorum belli değil. Öyle 140 karakterde betimlenecek gibi değil içimdeki kırmızılık. Bir çırpıda yazacağım ve yayınlayacağım dokunmadan.

Kadınlara kızıyorum. Tüm kadınlara genellenebilecek kadar kötü davrandıkları için, hiç hak etmeyen adamlara. Onları aldattıkları, sevmedikleri, hayır derken aslında evet, evet derken "siktir lan" dedikleri için içlerinden... Üç-beş tane kendini bilmez kadının yaptıkları bana dokunduğu, bana mal olduğu için -sırf onlar orta malı oldular ve onların bu yaptıklarını çok fazla insan konuştu, diye-

Erkeklere kızıyorum. İkiyüzlü oldukları, sürekli aşkı aradıklarını iddia ettikleri ama her kuyruk sallayana köpek gibi gittikleri için. Hayatlarına giren üç-beş tane kadının hayır derken aslında evet, evet derken aslında "siktir lan" dediğine tanık olup, bunu tüm kadınlara genelledikleri, sonra da kadınlardan onay almayı, onlarla bırak sevgiliyi, arkadaş olmayı bekledikleri için.

Bu da böyle bi kriz.
Yerseniz.

2 yazmadan duramayan var!:

sukucum, gotumden attim sukuyu kizdirmayayim iyiydi dedim ama sen hakkatten kizmissin. bunda geceleriesen arkadasin katkisi da buyuk hani sanki.
iyisi mi ben kendi yazdiklarimin sorumlusu olarak kendimi aklayayim, ya da daha cok boka buliyim bilemicem.
malum tweet 140cibicibidis hepten sacma olucakti, hemen, burda yazayim neye benzicek goreyim dedim.

bi kere durustluk ya da mantiksizlik uzerine bisey demedim. gercekci degilsiniz dedim. he mantik uzerine de iki kelam et dizdar dersen, buyur; kadin olarak pek mantikli insanlar oldugunuz da soylenemez hani. en mantikliniz bile seve seve o mantigini nikah masasinda birakir, bundan hic gocunmaz. vallahi bak. sizi suclamiyorum. hormonlar bizt bizt bizzzzt.

ki olay zaten ordan sonra basliyor. o saatten sonra salataya cirkin deme sansina sahip olamiyosun hicbir zaman. he benim yoluncak sacim var, o iki gun yuz kere salataya refer edilmesine katlanirim diyen erkek yine de sartlarini zorlar ve salataya kotu diyebilir. ama niye kotu sence diye o fikir alinmaz ya da bi dahakine daha iyisini yaparim denmez asla.

keza kiyafet, kilo vs. vs bir yigin seyi de bu sepete ekleyebilirsin.
yatakta iyi, mutfakta harika oldugunuzu, kiyafetin harika durdugunu cunku vucudunuzun guzel oldugunu dusunmekte elbetteki ozgursunuz.biz de bunlari ikiyuzlulukle onaylamakta ozguruz ama gercekleri soyledin mi hayal dunyasi yikilan kadin, elinden geleni ardina koymucaktir kesinlikle.

gercekleri sevmezsiniz kismi da buraya dayaniyor.

ayrica boyle dusunuyor olmanin, kadinlarla birak arkadas olmaya, sevgili bile olmaya engel teskil ettigini dusunmuyorum. ayni sekilde kadinlar boyle iste diyip arkadas ya da sevgili olmamayi dusunmekte salaklik olurdu.

isbu bu yorumda farkettigin uzere deli gibi genelleme yapilmistir. hatta abartip uc satirda genelleyebilebilirim. o derece.

ort. kadin;
durustluk: 8/10
gerceklik: 3/10
mantik: 4/10

oohh.

iyi haber; biz de esek degiliz, tabii iciniz de mantiklinin dik alasi, gercekligin ta kendisi kadinlar da mevcut. farkindayiz.
e biz de onlari bekliyoruz zaten, suku. uc-bes kendini bilmezle hayat mi gecer.
he bi gece uc gece gecer. pohpoh da pohpoh, salata guzel, vucut harika deriz, sorun olmaz. ama inan bizim de ikiyuzlulugumuz bundan oteye gitmez.
ozumuzde iyiyiz bence. kadini da erkegi de. vallahi bak.
sen yine de ofkelenmekte ozgursun pek tabi. ama daha gecerli sebepler bulabilirsin bence.

bir de erkekleri degil de kadinlari iliskide ya da degil diye ikiye ayirmak lazim. apayri insanlar olabiliyolar. o yuzden suan sucladigin ya da yanlis buldugun yonleri tum mantiginla redderken, iliskideyken ayni hatalara sen de dusebilirsin. cunku kadinsin, suku.
o da apayri bi konu, neyse. muabbet cok uzadi, telefon cok yazdi. operim.

cemal

 

ilişkide de gördüm kendimi, yalnızken de. ikisini de oldukça uzun süre gördüm, dolayısıyla örneklem büyüklüğüm sonuca varmak için yeterli.

iyi abi ne diyeyim, mutlu olun hepiniz falan filan. iki gece geçer üç gece geçer diye diye hayatınız geçmesin umarım.

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!