... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Yobazca Sevişme Sanatı

"Yorumsuz" diyeyim de lafın büyüğünü sokmuş olayım. Ya da vazgeçtim, neden yorumsuz olsun ki :) Başlıyorum bu -güya- gazete haberinin ırzına geçmeye. Bism...

- Motor! denince başlıyor kimi insan galiba da... Hayırı şerri düşünürken (bkz. Çelik), bir çocuk kolay yetişmiyor hesabı yaparken dikkat etmek lazım, havamız kaçmasın.

- Oynaşmak gerekir, oynaş! Arkadaşım askerlik mi bu, emir veriyorsun. Önce bi geri bas. Sonracıma, önsevişmeyi tek taraflı bir iş yapıyormuş da lütfediyormuş gibi aksettiren ruhsuz adamlar bence kendini belli etmesin. Sonra o damacanaları filan kimden bileceğimiz çıkıyor ortaya. Öyle ya, onlar için ha kadın ha kavun, fark etmiyor.

- Bak şimdi yorgan işi mantıklı, çünkü "ayıp yorgan altında olur". Tam ilişki halindeyken gülersen adam üstüne alınır, zaten çoluk çocuk düşünceleriyle havası kaçmış adamı daha da sıkmaya gerek yok. İnleyeceksen de kısık sesle inle. Kıbleye ayak dönmek de feng-shui esaslarına göre sakıncalı olabilir, bilemiyorum, feng-shui'ye sararsak evdeki kapıların yerini filan değiştirmek gerekeceği için o işlere girişmedim hiç.

- Çarşambayı sel alır, pazar da Bizimkiler izleyip banyo yapıp uyursun zaten, söylemeye bile gerek yok da biz yazdık yine. Ha, iyi haber: Tüm bu kurallara dikkat ettiğin için sana ödül: Gündüzleri quickie!

Bunların tümüne dikkat ettiğinde hiçbir şey anlamayacaksın bu işten, zaten bizim de nihai amacımız bu.

Elmalılı bellatrix'ten yorumları dinlediniz. İyi üremeler.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!