... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Yerli dizi, yersiz uzun bakışma

Pis Yedili diye bişi başlıyormuş, galiba dizi. Çıkış cümlesi "Yoksullukları en büyük zenginlikleriydi." (yoksullukları'ndan sonra hafif es vererek okunacak) Bir de orada yazmayan yan cümlesi var: "Bir de aşkları" (bir de'den sonra hafif es vererek okunacak)

Onların yoksullukları, en büyük zenginlikleri değil. Birilerinin yoksullukları, yapımcıların en büyük zenginliği.

Fragman şahane. Birbirine bakan gençler... Yerli dizi, yersiz uzun bakışma. Aşıksanız öpüşün arkadaş, tenhadasınız, tutan mı var? O dönüp yanındakine bakıyor, arkadaki öndekine bakıyor, onun yanındaki ona... Herkes elinde olmayana aşık yani, büyük trajedi geliyor!

Yıl olmuş 2011, artık Yunan tragedyasının yerine Türk dizilerini koymanın vakti geldi de geçiyor bile.

Dizicenek güzel bir es verecekler gibi geliyor bana da, hadi hayırlısı. Ben böyle konularda pek haklı çıkmıyorum; sonuçta Akasya Durağı hala yayında. Pis Yedili oyuncuları da yanıldığımı umsunlar o vakit.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!