... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Advanced Purchasing

Antin kuntin eğitim mailleri peydah oldu bizim müdüre; hiç işimiz olmadığı halde ne kadar nalbursal eğitim varsa tanıtımını gönderiyorlar; yok plastikmiş, yok polimermiş... Bu aralar daha genel geçer, daha "yaşam koçu" tarzı, yani daha faydasız bir eğitimler dizisinin tanıtımı geldi: İleri derece satın alma eğitimi.

Alışverişkolik veya benzer bir tırt filmin senaryosu olabilir bu ileri derece satın alma. Advanced Purchasing. Her ne ise, ben bunu pas geçip basic magic alayım diyorum, yakında vampir vörsıs kurt adam sevdası bitip yine cadılar moda olur, kullanırız. Ama annem kesin evhamlanır şimdi, büyü yapma demez ama hobi olarak yine yap der. Diyebilir. O zaman ben de basic navigation alırım. Ülkemizin üç tarafı denizlerle çevrili sonuçta. Altın bilezik.

Böyle bunları düşünürken aklım bir yerlere gitti yine ve müdürümün "neye gülüyorsun?" demesiyle kendime geldim. Nerelere gittiğimi söyleyeyim... İleri derece satın alma, ileri derece, ileri derece olur mu veya ileri termometre, e o zaman ileri saat satın alma filan derken, sürekli ileri olan bir saat satın alma ihtimaline gülüyormuşum, sonradan fark ettim.

Bozuk değil, duran saat günde iki kez doğruyu gösterir efendim ama ileri saat hep ileriyi gösterir. İlk hedefiniz. Hah, Akdeniz diye saatçi olsa ya mesela... "Akdeniz Saat: İleri saatler bizim işimiz"...

E bu yazı bitmez ama böyle. Bit!

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!