... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

ANG343: Anger Management

Advanced Class (not available to freshmen / not recommended for sophomores)

MMTTThTh 668877 (so that you have enough time to get upset during the day)


Professor: STAFF

Location: TBD

Lesson 1: Dishwashing (Mandatory Laboratory Practice / Items Included)

Şunu fark ettim ki, bana tek başıma (ama tek başıma ve olabildiğince mutlak sessizlikte) bulaşık yıkamaktan daha iyi gelen çok az şey var.

Yani tabi ki üstümdeki ölü toprağını atmak için arkadaşlarım yanımda olsa, efendime söyliym, okulda olsam, çok sevdiğim bir şeyi yapıyor olsam veya fasıla gitsem daha iyi olur; ama eldeki, evdeki ve cepteki imkanlar buna elvermediğinde inşallah, diyorum, inşallah evde saldırılacak tencere vardır!

Hepimiz biliyoruz ki o bulaşık deterjanı reklamlarının hepsi, etiketlerindeki adamlar ne kadar kaslı veya limonlar ne kadar büyük ve sulu olurlarsa olsunlar, külliyen yalan - Neyse ki! Bir de doğru olsa, inatçı yemek artıklarıyla uğraşmamam gerekecekti ve o zaman bu sinirimi neyden çıkarırdım, bilmiyorum.

Tavanı başıma yıkmak uğruna kum torbası almak şart olurdu herhalde.

(27 Ekim 2009, İstanbul)


"İnatçı yemek artıkları" evet, biliyorum - ama konu bulaşık olunca yaratıcılık namına yapılacak pek bir şey yok ne yazık ki.

Ve o deterjanlarının "elleri koruma" iddiası gerçek olsaydı bari - mutfak eldivenini takınca kendini mikrobiyoloji laboratuvarında gibi hisseden benim gibi insanlar için, bulaşığın tek yıpratıcı yanı bu galiba.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!