... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

'abi herkes komşusuna puan veriyo zaten yeaa'


Dakika bir, gol bir: Obama, Nobel Barış Ödülü’nü kapmış:
http://nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/2009/
(Oslo, October 9, 2009)

Halbuki Facebook’ta “2009 Nobel Barış Ödülü sahibi Barack Obama” diye bir grup gördüğümde ‘yoksay’arken, “hadi leeeyn” demiştim sesli olarak. Şöyle, “Nobel’i Obama alsın diyen 1.435.897 kişi bulabilirim”vari bir çaba sanmıştım.

Ben bunun, “abi bu parayı biz bu adama verelim, bu başkan maşkan ya, direkt hazineye atar da krize bi faydası olur” diye verildiğini düşünme naifliğinde bulunmak istiyorum (Cühela spoiler'ı: Barış ödülüne de maddi bir mükafat vardı, dimi? Tabi neden olmasın aslında, ama hani barış sevgi dostluk filan... Gerçi bunların ekmeğini en bi iştahla yiyen İlhan İrem BMW'siyle fink atarken Obama'ya da atıversinler iki kuruş. Evet.)

Ya soracak, söylenecek o kadar çok şey var ki… Ancak şu kadarıyla yetineceğim: Hadi bizim Orhan’ı geçtim; Gabriel Garcia Márquez’lerin, Watson-Crick’lerin, Rahibe Teresa’ların hatırına, Örovizyon’a dönüştürmeseydiniz şu işi be!

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!