... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

I'm your Mars / I'm your fire - bak, olmuyo işte!

Hayır, zaten canım Plüton'u aralarından iteklediklerinden beri kılım şu Güneş Sistemi gezegenlerine, bi halta yaradıkları yok! (Mars candır, onu tenzih ederek konuşuyorum.) Bi de isyan ettiriyolar zorla.

Zaytung'da bile olsa bir insanın horoskopu şu olur mu yaa:

Arkadaşlarınız arasında sizi sadece ilişkilerinde konuşacak birşeyleri kalmayan çiftlerin aradığını farketmeniz sizi birazcık üzse de, acaba bana birini ayarlarlar mı umuduyla onları eğlendirmek için elinizden geleni yapmaya devam edeceksiniz.

Tam da bunun üstüne çalan telefonun ekranında, beni sadece sevgilisiyle yapacak işi olmadığından aradığını düşündüğüm bir arkadaşın adı belirmeseydi hayat çok güzel olacaktı :)
(11 Ocak 2010)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!