... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

"I wanna be made!"

"(...) You know what? You cry, and give up, then. I thought you wanted this to happen but now I see you all giving up... Look, the magnitude of this is bigger than you think. I cannot make you want it. I don't want to make you want it."

Okuduğunuz replik bir tiyatro oyunundan, bir sinema filminden, dünyayı kurtarmak veya insanlık adına işe yarar bir şey yapmak adına birinin bir başkasına ettiği teşvik edici laflardan alıntı değil.

Okuduğunuz replik, MTV'nin Made adlı programından kulağıma çalınan birkaç cümle. Söyleyen, kadın koç. Söylenen; gözlüklü, hafif patates, çekingen ve bir o kadar da şaşkın bir ortaokullu kız. "Magnitude of this" ise ponpon kız olmanın önemi.

Teh. Biz de kendi dertlerimizi önemli sanırdık!

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!