... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Bang Bang, He Shot Me Down

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'ne bağlı Somkaya Köyü'nde yaşayan ilköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi Meryem Sökmen adlı kız çocuğu, 7 Ocak'ta okula gitti. İddiaya göre öğretmen R.Ç., Meryem'i 4. derste bir arkadaşına ''Seni seviyorum'' yazılı bir not verirken gördü. Bunun üzerine Meryem, diğer derslere girmeyerek eve gitti. Öğretmen R.Ç. ise iddiaya göre ''Sınıfta dedikodu çıkmaması için'', notu Meryem'in koruculuk yapan babasına gösterdi.

Olayın ardından ertesi gün okula gitmeyen Meryem, evde annesiyle birlikte bulunduğu sırada misafir odasına girdi ve iddiaya göre babasına ait otomatik Kalaşnikof tüfeği alıp başına dayayarak tetiğe dokundu. Meryem'in alnından giren 3 kurşun başını parçaladı. (...)

4'ü kız 8 çocuk babası korucu Muzaffer Sökmen'in ''Necla'' ismindeki kızının da, 1997 yılında kendisini asarak yaşamına son verdiği iddia edildi. Muzaffer Sökmen, "(...) Eğer kızım sevdiği birisi olduğunu söyleseydi, ben onunla evlendirirdim" dedi.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=201437&cat=200&dt=2010/01/18

Zerre kadar inanmıyorum bunun intihar olduğuna, ama öyle bile olsa, buna intihar denemez bence. Abla Necla'nınkine denemeyeceği gibi.

Ve şunu düşündüm dün bu haberi izlerken: Ne kadar suya sabuna dokunmayan bir çocukluk geçirmişiz, ne şanslıymışız ki kalaşnikof bizim için "4'ün 1'i" olmaktan öteye geçmemiş, ve istediğimizi istediğimiz gibi, istediğimiz kadar sevmişiz. (Babamıza da sırf utandığımız, çekindiğimiz için söylememişiz. Öldürülme korkusuyla değil.)

Erdem "bang!" Ersagun "bang!" Aziz "bang!" Mert "bang!" Erhan "bang!" Arda "bang!" Cihan "bang!" ve tertemizce "seni seviyorum" dediğimiz daha onlarca adam... "bang!" "bang!" "bang!"

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde.

1 yazmadan duramayan var!:

Cesurca bitirmişsin. :) Yazı sonlarında ya da yazının herhangi bir yerinde şarkılardan alıntı güzel oluyor.. Senden bir iz gibi duruyor yazılarında, benimsedim..

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!