... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

kıs kıs gülen dipnot

"Bizim dinimiz hoşgörü dinidir"in bir dipnotu var, siz bu kocaman anlamlı, iyi niyetli, güzel cümleyi okurken alttan minicik fontlarla ve hızla geçtiği için okuyamayabilirsiniz. Şöyle yazıyor o dipnotta:

"Sünni olduğunuz sürece."

Açık kafalı, aydın saydığınız aileleriniz hayatınıza Alevi birini soktuğunuzda sizi evlatlıktan reddedeceklerini mi söylüyor? *kıs*
Yan komşunuzun Ailevi olduğunu öğrendiğinizde evde kalmayan bir fincan şekeri istemek için ilkin üst komşunuza mı gidiyorsunuz? *kıs*
Hala Mehmet Ali Erbil'e tahammülünüz var mı, öyle ya, sizin mezhebinize laf uzatmadı o? *kıs*

Kıs kıs gülüyor o dipnot size.



Gülben Ergen ateistlere şifa diledi. Kimden diledi, bilmiyorum. Ben de ona Allah'tan şifa ve kafa esenliği diliyorum (espriyi anlarsa gülebilir de).

Bir de, hala inancı kendinden başkasını ilgilendirmeyen, yobazlıktan kafası bulanmamış, holiganlığa, fanatikliğe, şiddete, soğuk cihata meyletmemiş tüm Müslüman'lara geçmiş olsun diyesim var. Onların da hayatı zor.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!