... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Adamım ben, diyor bu insan.

Sevgili bulmak üzere dışarı çıkan insanların yüzde 92'si gecenin sonunda eski sevgililerini arıyormuş, diyorlar.

O gene iyi, bir de şöylesi var: Eski sevgilisini her dakika yanında bulan insan. Her dışarı çıkışında eski sevgilisinin dibinde bittiği, başkalarına yazdığı, saçmasapan danslar ettiği ve tüm bunları çok normal, uygarca karşılamaya çalışan insan.

O da iyi, hatta bir de şöylesi var: Eski sevgilisini sürekli görüyor olmaktan şikayet eden ama ne hayat tarzını, ne gittiği mekanları, ne de aldığı alkol miktarını kesinlikle değiştirmeyen; bu yapış yapış durumdan arkadaşlarını sorumlu tutup onlara tehditler savuran ama icabında topluca kahvaltılar eden, toplu tweet seanslarına katılmakta beis görmeyen insan.

Dahası da var...
Tüm bu kendini geri çekmeme haline rağmen, eski sevgilisini arkadaşlarının hayatına -onlar hiç de istemeden- sokan o değilmiş gibi ve başka kimse kalmamışçasına dünyada, bu şikayetini kalbini inanılmaz kırdığı birine anlatan insan var.

Adamım ben, diyor bu insan.
Yerseniz.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!