... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

le boycott

Fransa'dan anladığımız bu çünkü bizim. Ha, bi de Alain Delon (onu da Sıla'dan öğrendik).


Hadi Fransa'nın ne kadar orrrrrrospu çocuğu bi ülke olduğuyla ilgili özlü sözler bulup özlü söz perisi sitelerden, hepsini bir bir döşenelim durum bildirgeçlerimize.

Mütemadiyen dalga geçtiğimiz Muhteşem Yüzyıl'dan fırlamış gibi fermanlarını yayınlayalım Kanuni'nin (mütemadiyen dalga geçtiğimiz şeyleri başımız sıkışınca baştacı etmekte üstümüze yoktur ya).

"Osmanlı'ya çevirecekler bizi" korkusuyla yerim yerim yerdiğimiz hükümeti bir anlığına unutalım, ya da yok unutmayalım, onlarla da kenetlenelim birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan bu günlerde.

İcabında beğenmediğimiz Osmanlı'nın ne büyük ve haşmetli bir imparatorluk, Fransa başta olmak üzere diğer tüm devletlerin ise ne zavallı olduğundan dem vuralım.

Sarkozy'nin boyuyla dalga geçelim. Halbüse bizimkisi ne karizmatik, boylu poslu hmmmh...

Bach dinlemeyip Tefal'den alışveriş yapmayalım.............
............ki, görsünler Türk'ün gücünü.

Görsünler.
Gösterelim, ürksünler.




Sinan gibi "Bach Alman değil miydi yav?" diyenler, canımsınız. Evet tabi ki öyle.
Ama iletisinde "Bach da dinlemicem ben!" yazan kız bunu bilmiyor :)
Saygılar efem.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!