... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

izleğenlere mektup

sevgili izleğenler,

son zamanlarda öyle ayda 100 post yapan eski hallerimin olmadığının farkındayım. çünkü artık yazmak istemiyorum, yazmayacağım.

hahah şaka lan şaka. inandınız mı lan?

yok öyle şey. daha burdayım. lakin randımanlı gitmiyor yazılar, doğrudur. bu hallerin sebebi birkaç. mesela artık belli konuları dan-dun tabir edilen normal yazma şeklimle yazmıyorum. başka hallere sokmaya çalışıyorum onları. fekat bu çalışmalar esnasında kafamdaki diyalogların aldığı şekiller her geçiş dönemindeki organizma gibi -henüz doğmamış bebek veya kaldırım kenarında erimeye başlayan kar gibi mesela- çirkin. insan içine çıkacak hale geleceklerdir elbet.

diğer bir sebep, kafamın çok dağınık olması olabilirdi ama değil. tam aksine. bu aralar hayatımda ilginç ve heyecan verici bir sürü yenilik oluyor. rotadan yine çıktık, kara göründü. konsantre olduğum başka konular var, bireysel emeklilik veya 5 üstün motor çeşidiyle yeni 308cc.

son sebebim ise her zamanki şey işte, şey var ya, bildiğin one love anlatacağımdır veya adaya gittik diyeceğimdir ama bi diyalog, bi komiklik bi şaka veya illa ki bilgisayara atılmayı bekleyen (üstelik benim keyfimi de beklemeyen) bir fotoğraf olur akılda, işte o. her şey istediğim gibi olsun kafası. dünyayı kurtarıyorum burda zira, ama sadece istediğim şekilde!

neyse efendim neyse, geçenlerde oturdum bir harita metot defterine yazılacaklar listesi yaptım. çünkü, nasıl bitirmek başlamanın yarısıysa, başlamak da bitirmenin yarısıdır.

görüşürüz,
b.

4 yazmadan duramayan var!:

bireysel emeklilik derken.

 

Bir izşeĞen olaraktan fena halde zokaya geldim ilk cümlede meğersem şakaymış. AMan gitme bir yerlere yazdıklarını olumak güzel. Bazsen insanın yazası gelmiyor. Öyle olsa da dönüp dolaşıp geri geliyor. :)

 

metus;
Helali hoş olsnından bireysel emeklilik. Bana para getireninden. Hadi bakalım şimdi çık işin içinden :)

Vladimir;
Bazen beni atlıyorsun gibi geliyordu, iyi oldu bu. Okuduğunu bilmek güzel :)

 

senin kafan raad ossun da az yaz nolacak? hem 308cc bitanedir.

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!