... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Püskevit

Devlet Bahçeli bisküvi'ye püskevit demiş. Ee? Yani? Otel reklamlarına "karolüferli" yazan bir ecdadın evlatları tarafından yapılan "efenim Bahçeli ekmek bulamıyorlarsa püskevit yesinler demiş ahuahuhauhuahua" tarzı espriler komik olmaktan öte, ironik.

Bu konuda yapılan esprilerin gündemle dalga geçen olağan tivit boyutundan (örn. #SexandtheIETT çok iyi tivitlere sahne olmuştur) komiklik olarak fersahlarca uzak olduğunu düşünüyorum artık. Bana kalırsa şu aşağıdaki mix hariç hiçbir komikliği yok bu konuşmanın, o da, gerçekten çok iyi olduğu için!

Bobiler, baby!


1 yazmadan duramayan var!:

kesinlikle mix çok iyi :D
-
hemera

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!