... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Reçelin 15 dakikalık şöhreti

Twitter'da dönen "x sendin aşkım" "y sendin aşkım" geyiğinin aslını bilen varsa bana bi deyiversin rica ediyorum.

Genelde reçel etrafında dönen bu geyikler, bana Deniz Seki'nin seslendirdiği film şarkılarından birinin bayık ve banal görüntülerini hatırlatıyor: 7 tane kırmızı tuborg içmiş gibi duran Halil Sezai (ne yazık ki benzetme bana ait değil, twitter'dan arak), sürekli somurtan Halil Sezai'nin sevgilisi ve bir camın iki tarafından öpüşme(me) sahneleri. Iyyh! Otobüs durağındasınız be, salına salına sinsice'ye klip çekmiyorsunuz midesizler, pis o cam, pis!

Sırf bu klipteki görüntüler yüzünden filmi izlemek istemiyorum desem yeridir. Lakin merak ediyorum işte sırf bu geyiklerden ötürü: Acaba düşündüğüm şey doğru mu? Halil Sezai filmde bir yazar mı mesela ve bir öyküsü incir reçeli ekseninde mi şekilleniyor, gün be gün ölen, avuçlarından kayıp giden sevgilisine "incir reçeli sendin aşkım" mı diyor filmin sonunda?

Merak etmiyorum dersem yalan olur.

omg!!! that's the cutest incir ever!


Videoyu da koyayım da tam olsun, arafta bırakmayalım okuru. Sesini kapatıp dinleyin, fantezi müziğin allahı geliyor, benden söylemesi (merak etmeyin yabancılar ve eblehler için Türkçe altyazı var).



hayalleri hayal olmuşmuş, üff naacayip bi kelime oyunu!



Bu arada kendi teorilerimde boğulmamı istemiyorsanız cevap verin, cidden, nedir bu "x sendin aşkım"lar?

1 yazmadan duramayan var!:

inciri boşver, şeftali reçeli candır ;)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!