... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

naçizane (on iki)

Hayatımdaki her şey gibi yazdıklarımı da geride bırakamayıp, dönüp dönüp bakıyorum ve çoğunlukla, ilk birkaç okuyuşta bir şeyler değiştiriyorum.

Yani hem düşüne düşüne yazıyorum; hem de dönüp tekrar bakıyorum, değiştiriyorum, tekrar, acaba bunu boşuna mı yazdım, başka bir yazının içine iliştirse miydim diyorum, bazen yapıyorum bunu, HOF! Sıkıldım yav yazarken :)

Demem o ki, canınızı sıkmak istemem aslında beni takip etme gibi bir eziyete girişmiş bir avuç insan bulmuşken ama, Herakleitos'a da karşı gelecek değilim -zaten anlamam felsefeden, biz hep dönerciyiz-:
"Aynı nehirde iki kez yıkanılmaz"


Okuduğunuz hiçbir şey aynı kalmayabilir. Üzgünüm, matah bir şey olduğum için söylemiyorum ama, beni takip etmek zordur :)

Saygılarımla efendim.

2 yazmadan duramayan var!:

akarsuda iki kere yıkanılmaz

 

Teşekkürler. Gerçi su akıyorsa nehir de aynı nehir değildir, dolayısıyla "aynı nehirde iki kez yıkanılmaz" da diyebiliriz diye düşünüyorum.

Benimki sayısalcı kabullenmesi, gerçekten anlamam felsefeden :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!