... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Madonna Görüş Günü: 07.06.2012


O yukarıdaki zımbırtı var ya, Johnson's bebek şampuanının üstündeki "no more tears / gerçek göz yakmayan" ibaresi gibi kondurmuşlar oraya... Bakın orada ne yazıyor:

Bu iki anlama gelebilir:

1. Bir sütunun arkasına denk gelecek ve Madonna'yı kısmen izleyeceksiniz (ama olsun, belki güzel şeyler hep sizin tarafta kalır*)

2. Madonna'yı parmaklıklar veya teller ardından görebilecek, lakin yanınızda getirdiğiniz temiz don-atlet, sigara veya baklava gibi şeyleri gardiyanlara teslim edip kendisine iletileceğini umacaksınız.


Benim anladığım bundan ibaret.

Teşekkürler Biletix, yarısını karaborsacılara yedirdiğin Madonna biletlerinin aynılarını, farklı kategoriler altında farklı fiyatlara sattığın için vezgeçilmezsin.



* DOT Tiyatro'nun Güzel Şeyler Bizim Tarafta'sını mutlaka izlemelisiniz.
Biletler -ne yazık ki- Biletix'te.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!