... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

psiko

Psikologların hep aynı şeyi yaptığına, dolayısıyla iyi psikolog denen kişinin pazarlaması iyi yapılmış, belki de daha çok yayına sahip olan, yani akademik olarak önde olan insan olduğuna inandım hep. Yani iyi psikolog veya kötü psikolog diye bir şey aslında yokmuş da, ben zaten bildiğim şeyleri anlatıp, kendime itiraf ettiğim ama yüksek sesle söylemediğim şeyleri birine söyleyip rahatlayacakmışım ve zaten tüm olay da buymuş, psikoloğun ne kadar iyi olduğu benim gibiler için pek bir şey ifade etmezmiş, gibi.

Tabi hayatımda hiç psikoloğa gitmemiş olmam, oturduğum yerden sallamama sebep oluyor ama... Ne bileyim, böyle inanmışım işte. İster "ona o kadar para verilir mi yea"cı tutumumun bir tezahürü, isterseniz de ego deyin. Ben içimden anlatabileceklerimi geçirirken birtakım sonuçlara varıyorum hep. Bunların bir kısmı hiç hoşuma gitmeyen şeyler de oluyor. Size anlatacak değilim bunları elbette. Hem de burada. Hem de şimdi.

Mümkün değil.

Ama birine anlatsam iyi olacak.





0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!