... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Çiçeği burnunda Boğaziçili'lerden ricamdır.

 "...Girişte malum yurt standı, güney meydanın en ortasında en büyük çadır onların. Sadece bununla kalmıyor ayrıca Saadet Partisi'nin, ayrıca bedava kuran dağıtan bir stand, ayrıca Boğaziçi Yöneticiler Vakfı (http://www.byv.org.tr/) altında bir stand ve ayrıca bir tane daha açmışlardı yan yana ve çinmlere halı atmış amcalar teyzeler taşra pikniği yapıyorlardı. bir de şuranın ilanları vardı orada burada,  http://www.hamilikokulu.org/hamilik_okulu_nedir.html"


Eskiden Etik Kulübü gibi isimler altında organize olmaya çalışıp, tüm yıl sadece Çağrı filmini göstermek ve Kutlu doğum haftasında oraya buraya afiş asmak gibi aktivitelerde bulunabilen birtakım yobazların geldiği yer: Önkayıtta, kulüplerle birlikte stand açan bir "milli görüş" partisi.

Yeni öğrenciler, bunların eskiden de böyle olduğunu sanmayın. Yakında, okulda Starbucks açıldığı için menemen isyanlarına girişen öğrencileri, cumhurbaşkanını yuhalayanları, BTS'yi sprey boyayla hunharca ve çıkmayacak şekilde boyayanları göreceksiniz. Onlara, neden sadece bazı şeylere karşı çıktıklarını ve bazılarına göz yumduklarını sorabilirsiniz. Onlara "KİMİN İÇİN ÖZGÜRLÜK, SADECE BELLİ BİR KISIM İÇİN Mİ?" diye de sorabilirsiniz. Aldığınız yanıtla tatmin olursanız, rica ediyorum bana da haber veriniz.


Fotoğraf: Zeynep Nil Suner
04 Eylül 2012, Boğaziçi Üniversitesi

6 yazmadan duramayan var!:

Ben geçen ay mezuniyet haberlerine bakıyordum google'dan sonra işte 2012 boğaziçi üni mezuniyet diye bir sayfa çıktı. boğaziçili yöneticilerin sayfasıymış ilk başta anlamadım ama sanırım kendi içlerinde ayrı mezuniyet kutlaması yapmışlar. ilginç.

 
Bu yorum yazar tarafından silindi.
 

ahah eskiden ne çok kapatılırdı o parti ya :D

 

gürültü;
biliyor musun bilmiyorum, bir de BURA'mız var. alternatif mezunlar derneği, içkisiz eğlenceler, MÜSİAD'a geziler, vb...

Selim Yaman;
Yanlış gelen ben değilim. Bana kalırsa yanlış gelen, özgürlüğü sadece başörtüsü ile sınırlandırıp icabında bedeniyle ilgili kararlara el uzatan devlete karşı çıkmayan (kürtaj karşıtı yürüyüşte gördük kaç kişi olduklarını ve yürüyen bizleri yuhaladıklarını) bir takım insanlardır. Pfizer'e, Shell'e, Starbucks'a laf edip (ki etsinler), bir partinin tek başına ve izinsiz şekilde okulda stand açmasına göz yumanlardır. Kulüpler Arası Kurul parasıyla dekorunu, masrafını çıkarıp sonra orayı finanse eden ENSO, İK okuldan defolsun, diyenlerdir.

Benim belli bir sınıfa özel özgürlük anlayışına ne saygım, ne de tahammülüm var. Sadece bu kadar.

 

kuzum ya temel bilimler binasındaki erbakan posterini gördünmü acaba?
link yollimmi?

 

1genc;
Hayir gormedim; yeni mi?

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!